Сушени плодове и зеленчуци

Ние произвеждаме натурални продукти, които се отличават с липсата на консерванти, оцветители и допълнително добавена захар. Сушените плодове и зеленчуци, произведени от "Струма Фрут", са забележителни със своя неподправен вкус и сочност. Нашата цел е да запазим максимално качествата на суровината и да предложим на нашите клиенти вкусни и здравословни храни.

 • Сушени ябълки

  Една древна поговорка гласи: "Една ябълка на ден ни спестява прегледа при лекаря". Ако е изсушена, тя е с по-голяма концентрация на пектин, влакнини, които са изключително ефикасни за нашето здраве и диета. Сушените ябълки могат да бъдат полезна добавка сутрин на закуска и много хранителен чипс през целия ден!

 • Сушени кайсии

  Сладки и богати на аромат, с отличителен вкус, нашите сушени кайсии ще отговорят на високите очаквания на ценителите. Те са добър източник на антиоксиданта витамин А, калий и диетични фибри. Вкусни и здравословни за Вас! Това е една класическа комбинация, която ще се превърне в любим снакс !

 • Сушени боровинки

  Нашите малки сушени горски боровинки със сигурност ще изненадат сетивата Ви приятно! Малки на размер, но с неустоим вкус и богати на витамини!

  Горската сушена боровинка е един истински специалитет. Предварително навлажнен и изсушен до влажност от около 18%, този плод има невероятен вкус и е изключително полезен за нормалната функция на очите и бъбреците.

 • Сушени череши

  Техният вкус е като на току-що откъснат плод. Толкова сладки и освежаващи, напомнят за топлото и слънчево лято! Освен това са и толкова полезни! Богати на витамин А - всепризнат антиоксидант, те неутрализират негативното действие на свободните радикали върху организма. Консумирайки сушени череши, можем да бъдем винаги здрави и в перфектна форма. Без консерванти и добавена захар, те са подходяща храна за всяка възраст по всяко време от деня!

 • Сушена арония

  Използваме само плодовете на добре узряла Арония, която бива почистена грижливо! Аронията съдържа витамини Р,Е,С,К,В2 и микроелементите магнезий, желязо и др. Може да се приготви както цяла, така и на прах!

 • Сушени фурми

  Фурмите са един от най-древните плодове, познати на човека. Добиват се от финикови палми и се отглеждат от близо 4000 години в пустинните местности на Северна Африка и Близкия Изток. Този плод е изключително богат на въглехидрати и захари, което го прави надежден източник на енергия. В него се съдържат почти всички витамини без Е.

 • Сушени смокини

  Смокините са изключително хранителни и имат много ползи за здравето на човек. Те имат високо съдържание на фибри, витамин К , В и минерали като фосфор, калций, желязо и магнезий. Изключително полезни са за храносмилателната система и за постигането на по-добър метаболизъм!

 • Сушени шипки

  Много богати на витамин C, те са най-добрата съставка за производство на чай. Ние можем да ги заготвим цели или на люспи, съгласно вашите изисквания.

 • Ошав

  Нашият ошав дължи този невероятен вкус на добре узрелите, сочни, с месеста текстура сливи, натурални сушени ябълки и круши, произведени от ароматни сортове!

 • Сушени круши

  Ако искате да заздравите имунната си система, то сушените круши са точно за Вас! Те чистят тялото от токсини и други замърсявания и подпомагат благотворно стомашночревния тракт. Съдържат витамини С, В2 и В3, фосфор, калций, цинк, желязо и магнезий. Ние използваме само твърди и изключително ароматни сортове круша.

 • Сушени чушки

  Ако искате Вашето ястие да има специален аромат и вкус, не можете да не ги използвате във Вашата кухня. Само въпрос на време е те да станат постоянна съставка на приготвената от Вас храна. Използват се сладки чушки от сорта "Червена Капия", които биват почистени от дръжките и семенниците. Могат да се заготвят както цели, така и на прах и парчета.

 • Сушени люти чушки

  Ако искате Вашето ястие да има специален аромат и вкус, не можете да не ги използвате във Вашата кухня. Това са люти чушки от сорта "Шипка", които са богат източник на витамин С, провитамин А, етерично масло. Подпомагат благотворно стомашночревния тракт и тонизират организма. Могат да се заготвят както цели, така и на прах и парчета.

 • Сушени сливи

  Тя е винаги вкусна! Със и без костилка тя е постоянна съставка на много ястия в интернационалната кухня. Съдържа достатъчно много калий, елемент, който помага за регулиране на високо кръвно налягане. Богата е на фибри и това я прави много ценна и здравословна храна.

 • Сушени сливи без костилка

  Тя е винаги вкусна! Със и без костилка тя е постоянна съставка на много ястия в интернационалната кухня. Съдържа достатъчно много калий, елемент, който помага за регулиране на високо кръвно налягане. Богата е на фибри и това я прави много ценна и здравословна храна.

 • Стафиди

  Нашите стафиди със сигурност ще Ви накарат да се усмихнете. Не само защото са натурален снакс без консерванти и добавена захар. Приятни на вкус, те са най- добрият избор за Вас и Вашето семейство!

 • Сушени домати

  Чудесен продукт за готвене, но също така много подходящ за приготвянето на салати и предястия. Той придава средиземноморски вид и вкус на ястията!

 • Микс сушени плодове в луксозна кутия

  Микс от сушени череши, сливи без костилка, ябълки, круши и кайсии.