Био колекция – сурови ядки Пекан

Яките пекан са познати още под името американски орех и идват при нас от далечната Северна Америка. Като повечето сурови ядки и тези имат редица ползи за здравето, но едно от най-големите им предимства е високото съдържание на цинк. Именно този минерал е важен за функционирането на белите кръвни телца, ензимната система в организма и клетките.

Споменахме, че родината на пекана е Северна Америка, но нашите био сурови ядки пекан са много по-близо. За да ги имате е достатъчно да посетите сайта на Струма Фрут и да си ги поръчате.

Пекановите ядки приличат на ядките на ореха както оптически, така и вкусово, тъй като пекановото дърво с родина Северна Америка спада към семейство Орехови. За разлика от познатия у нас орех, този е с гладка черупка,  а самата ядка е по-издължена и сплесната на вид ,  по-сладка на вкус и по- високо маслена . Нашите Био сурови парчета  Пекан с качество на суров продукт произхождат от контролиран екологично-биологичен район.  Те са абсолютно натурални: непосолени , незапечени, без добавки. Така се наслаждавате на истински, неподправен орехов вкус. Пеканът  се отличават с висока концентрация на хранителни вещества с голям дял баластни вещества, ненаситени мастни киселини и белтъчини. Съдържат минерали, особено желязо, калций, калий, магнезий, както и витамини A и B. Орехите пекан със своя мек орехов аромат, както и високо съдържание на протеини, ненаситени мастни киселини, витамини и баластни вещества представляват вкусен източник на хранителни вещества и енергия. Напълно натурални без добавки. От контролирано биологично производство.

Струма Фрут – електронен магазин за натурални сушени плодове и зеленчуци, ядки и свежи фурми

© 2022 Струма Фрут ЕООД. Всички права запазени.