Потребителска опаковка – Сурови ядки Пекан с халва

Животът е кратък, нека първо се насладим на десерта. Ако и на вас не ви се иска да се лишавате от вкусна, полезна и различна храна, не бива да пропускате да опитате парчета ядки пекан покрити с халва. Можете да ги намерите в онлайн магазина на „Струма Фрут. Опитайте тази нежна и интересна комбинация между кадифен орехов вкус и сладка халва.

Пренесете се в друго време и забравете за сивото ежедневие с толкова малки, но толкова пристрастяващи лакомства, на които малко хора могат да устоят.

Пекановите ядки приличат на ядките на ореха както оптически, така и вкусово, тъй като пекановото дърво с родина Северна Америка спада към семейство Орехови. За разлика от познатия у нас орех, този е с гладка черупка,  а самата ядка е по-издължена и сплесната на вид ,  по-сладка на вкус и по- високо маслена.

Пеканът  се отличават с висока концентрация на хранителни вещества с голям дял баластни вещества, ненаситени мастни киселини и белтъчини. Съдържат минерали, особено желязо, калций, калий, магнезий, както и витамини A и B.

Предлаганият от нас Захаросан суров пекан се отличава с неустоим и пристрастяващ  вкус ! Веднъж вкусили ще искате още и още !

Струма Фрут – електронен магазин за натурални сушени плодове и зеленчуци, ядки и свежи фурми

© 2022 Струма Фрут ЕООД. Всички права запазени.