Потребителски опаковки – Сушени жълти череши

Ако търсите сполучливи рецепти за сушени златни череши без костилка, един от лесните начини да ги включите в менюто си, е като ги добавите към щрудел с ябълки, млечна баница или към пудинг от стар козунак.

Още едно доста апетитно кулинарно предложение са рулцата от бутер тесто с ванилов крем и сушени златни череши без костилка.

С добавянето на тези вкусни и полезни сушени плодове към десерта, вие обогатявате вкуса и качествата на храната си, разнообразявате менюто и напълно заслужавате комплиментите от страна на вашите гости и членове на семейството.

Техният вкус е като на току-що откъснат плод. Толкова сладки и освежаващи, напомнят за топлото и слънчево лято! Освен това са и толкова полезни! Богати на витамин А – всепризнат антиоксидант, те неутрализират негативното действие на свободните радикали върху организма. Консумирайки сушени златни череши, можем да бъдем винаги здрави и в перфектна форма. Без консерванти и добавена захар, те са подходяща храна за всяка възраст по всяко време от деня!

Струма Фрут – електронен магазин за натурални сушени плодове и зеленчуци, ядки и свежи фурми

© 2022 Струма Фрут ЕООД. Всички права запазени.