Потребителски опаковки – Сушени малини

Когато става въпрос за сезонни плодове като ягоди, череши, малини е важно да се използват всички предимства на сушения плод. Най-вече това, че при съвременните методи на изсушаване, които се прилагат в Струма фрут, качествата и полезните вещества в малините се запазват и те могат да бъдат консумирани през цялата година.

Витамини на сушените малини са големи количества витамин С и витамини от група В. Малините са мощен антиоксидант – те поддържат нашето здраве и с консумирането им, ние ще бъдем във форма, ще се храним нискокалорично и ще се радваме на тънка талия и висок тонус.

Леко кисели на вкус и с приятен червеникав цвят, малините направо предизвикват да ги изядеш. Заедно с високото си съдържание на фибри, те внасят и богат коктейл от антиоксиданти, с които могат да допълнят здравословните ползи на плодовата ви салата, мюсли, различни сладкиши или на любимото ви кисело мляко. Богати са на витамин С както са и добър източник на минералите: калий и магнезий. Имат високо съдържание на фибри, което спомага за чревната перисталтика, като подобрява усвояването на хранителните вещества.

Струма Фрут – електронен магазин за натурални сушени плодове и зеленчуци, ядки и свежи фурми

© 2022 Струма Фрут ЕООД. Всички права запазени.