Сушен сладък пипер на люспа

Консумацията на сушен сладък пипер на люспа понижава кръвното налягане и помага за зарастването на рани по кожата. Той е верен съюзник в борбата с наднорменото тегло, но и чудесна подправка за постигане на по-пикантен и по-апетитен вкус на ястия с месо, риба, зеленчуци и ориз.
Представяме ви сушен сладък пипер на люспа от „Струма Фрут”, който е с отлично качество и 100% натурален състав. Подправката е с гарантиран произход и притежава всички качества на полезната и натурална храна, приготвена от чисти и добре узрели зеленчуци.
Без съмнение натуралната сладост и специфичният аромат на сушения сладък пипер на люспа ще ви грабне от „пръв поглед” и от първото вкусване на храната, подправена с него. Толкова чудесен цвят придава на храната той и толкова приятен и апетитен е на вкус.
Това не е изненада, при положение, че за направата му се използват ароматните чушки от сорта „Червена Капия”, които се почистват внимателно и се изсушават и смилат по начин, по който витамините в зеленчуците се запазват.

Струма Фрут – електронен магазин за натурални сушени плодове и зеленчуци, ядки и свежи фурми

© 2022 Струма Фрут ЕООД. Всички права запазени.