Сушени вишни, без костилки

Насипните сушени вишни са чудесен избор за хората на нисковъглехидратна диета, за почитателите на кисели плодове и за запалените кулинари и сладкари, които искат да приготвят по-различни и оригинални сладкиши. В сушените вишни има баланс на витамини и микроелементи. Те са полезни както за децата, така и за възрастните. Могат да бъдат включени в разнообразни рецепти и да обогатят вкусовата палитра на вашето семейство, независимо от сезона.

Насипните сушени вишни от Струма Фрут са без добавки и консерванти, така че можете да бъдете сигурни, че консумирате натурални плодове от природата. 

Стипчиво-нагарчащият им вкус за много хора е истински дар от природата и за разлика от сладките череши, вишните са прекрасен плод, който спокойно може да се включи във всяка диета, а също и в режима на диабетиците. Във вишната се съдържат много полезни вещества. Тя се употребява за профилактика и лечение на анемия, заради комбинацията от полезни вещества, например: магнезий, желязо, кобалт, пигменти и витамини В1, В6, С, които съдържа.Вишната влияе добре на сърдечно–съдовата система.

Струма Фрут – електронен магазин за натурални сушени плодове и зеленчуци, ядки и свежи фурми

© 2022 Струма Фрут ЕООД. Всички права запазени.