История

Струма Фрут ЕООД е семейна фирма, разположена в югозападната част на България, регион известен като „Овощната градина„ на България.

ТЕХНОЛОГИЯ

Компанията ни произвежда, обработва и опакова Биосертифицирани и конвенционални сушени плодове и зеленчуци. Значителна част от суровината идва от собствени овощни градини, сертифицирани по стандарт GlobalG.A.P. и GRASP. Това ни позволява да осигурим пълна проследимост на готовия за консумация продукт. Освен това успешно си сътрудничим с местни фермери, които ни доставят висококачествени пресни плодове и зеленчуци.

Ние използваме единствено пресни плодове и зеленчуци, селектирани от качествени сортове, грижливо отгледани и изсушени по специален метод, за да останат сочни и с неустоим вкус. Натурални, за да бъдат те здравословни за Вас!

НАШЕТО ПРОИЗВОДСТВО

Имаме собствен цех, в който разполагаме с модерно техническо оборудване за селектиране, преработка, сушене и пакетиране в съответствие с изискванията за безопасност. Продуктите се опаковат, съгласно изискванията на клиентите, но само след като преминат през метал-детектор.
Висок стандарт за качество се поддържа във всички етапи от производството, за да сме сигурни, че създаваме перфектния алтернативен десерт.
Ние не правим компромис с качеството!

Контрол на качеството

За да осигурим най-добро качество на продуктите ние в “Струма Фрут” ЕООД изпълняваме производствените дейности в синхрон с най-високите стандарти за качество, хигиена, чистота и безопасност на продуктите.

Гледаме на одитите от наши клиенти като неизменен компонент от методиката за откриване на допълнителни възможности за развитие.

“Струма Фрут”ЕООД е сертифицирана по следните стандарти: IFS, HACCP, FSSC 22000, Kosher както и нашите Биосертифицирани сушени плодове и зеленчуци отговарят на Европейската регулация за био храни.

Следваме Добрите производствени практики, за да осигурим качество на продуктите.

Непрестанно усъвършенстваме Системата си за управление на качеството, за да посрещнем изискванията на нашите клиенти.

Развиваме уменията си чрез специализирани програми за обучение на персонала.

Чрез изградената Система на проследимост успяваме да достигнем до производителя на суровина дори и след реализация на продукта.

Контрол на хигиената и проверките на държавните органи, както и собствената ни мониторингова програма гарантират високо ниво на безопасност на храните.

Овощните градини на Струма Фрут

Струма Фрут ЕООД притежава овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения, сертифицирани по стандарт GlobalG.A.P. и GRASP.

      

Нашите овошки са грижливо отглеждани, за да предоставим на клиентите си пресни череши и сливи с най- високо качество и неустоим вкус! Разполагаме с производствена база, която е оборудвана със съвременни машини за охлаждане, селектиране, калибриране, пакетиране и съхранение на пресни череши и сливи. Съвременното технологично оборудване и опитните служители ни позволяват да удовлетворим очакванията на нашите клиенти!

© 2022 Струма Фрут ЕООД. Всички права запазени.